Igår jobbade jag hela dagen på ungdomsmottagningen, på förmiddagen med barnmorskan och vi träffade grupper av ungdomar. Årsklass åtta där vi informerade om vad ungdomsmottagningen är, vilka vi är som jobbar, information om Umo.se (ungdomsmottagningen på nätet), de har egna frågor med som vi svarar på samt att alla (som vill, det är frivilligt) får öva att trä på en kondom (på en attrapp) och vad man ska tänka på. 
 
På eftermiddagen var det bokade tider, det var individuella samtal som var bokade. 

Efter jobbet åkte hem för att packa, åka till Sunne. Mötte upp Tomas och så åkte vi vidare till Karlstad. Vi handlade Kinamat på Haga, tog med fyra rätter till Linnea och Simon. Gott!
 
 
Efter maten spelade vi abc-stop och sedan åkte vi ut i bilen för att se hur det såg ut i stan när Snoop dog/lion skulle uppträda på nöjesfabriken. Det var relativt lugnt i stan (en del polisbilar och en polisbuss). Eftersom det var 18-årsgräns så kunde inte Linnea som tycker om Snoop inte se på hans uppträdande. Så Tomas tog en rövare att försöka leta åt var han möjligen kunde hålla till innan spelningen. Och faktiskt till Linneas stora förtjusning så gick han ut från Stadshotellet 23.20, vi fick en lite skymt av honom innan han satte sig i bilen. Tomas körde sedan efter dem till nöjesfabriken fast då körde följet innan för grindarna, Linnea sprang ut för att kolla om hon skulle se honom ännu bättre, men sa sedan att vi såg bättre vid hotellet. Hem till Linneas boende och några timmars sömn innan jobbet.
 
/Lena
 

Kommentera

Publiceras ej